Magyar King Klub 2018 Nagyatád

Magyar King Klub
www.magyarkingklub.hu

KIÁLLÍTÁSI FELHÍVÁS

2018 King Klub  Nagy  Kiállítás, Nagyatád
Kiállítás helyszíne: 7500 Nagyatád városi sportcsarnok Szent István Park 2.
Kiállítási időpont: 2018 január  4-7
Bíráló:   Paolo Di Candia USA
Nevezések beérkezésének határideje !!!: 2017 December 22.
Nevezési díj: 1000Ft / db
Regisztrációs díj: 2000Ft / kiállító
Katalógus, állandó, vagy napi belépő: Helyszínen váltandó, a nevezési díjakkal  egyszerre  fizetendő !! 1000 - 1000 - 500 Ft
Galambok beszállítása: 2018  Január  4.  13.00 órától 16 -ig.
Galambok kiadása: 2018. Január  7.   9.00

A kiállításra csak saját tenyésztésű, egészséges, szabályos, zárt MGKSZ lábgyűrűvel ellátott egyed állítható ki!
Nevezni az Amerikában elfogadott színosztályok szerint lehet az alábbi színekben: – Fehér, Vörös, Sárga, Fekete, Dun, Barna, Ezüst, „Barna” szalagos, Kék szalagos,Higított Kék, Vörös-fakó szalagos, Sárga fakó szalagos, A.O.C. „Egyéb”, Kék kovácsolt, Vörös kovácsolt, Indigó, Grizzly, Ritka, Grizzly szalagos, Indigó szalagos, Fekete babos.
Grizzly szalagos, Indigó szalagos színosztályokban, amennyiben elérik a nemenkénti öt darabos nevezési egyedszámot, úgy önálló színosztálynak minősül.

2 hétnél nem régebbi 8/A Állatorvosi igazolás KÖTELEZŐ! Az új formanyomtatvány!!!
A vezetőség megkéri a tisztelt tenyésztőket, hogy a bírálat alatt lehetőség szerint a galambok ketrecben történő ki és beszállításában szíveskedjenek segíteni a szokott területi elosztásokban!!
Megkérjük a kedves tenyésztőket, hogy a gyűrűszámokat pontosan szíveskedjenek megadni, valamint a helyes színosztályba sorolásra odafigyelni.

Amennyiben nem a nevezésnek megfelelő gyűrűszámú és színosztályú galamb kerül a kiállítási ketrecbe, úgy sajnálatos módon azok az egyedek nem vehetnek részt a versenyen, tekintettel arra, hogy az utólagos javításokat idő hiányában nem áll módunkban feldolgozni!!! Amennyiben a nevezett darabszám eléri a kritikus bírálati időt a tervezett bírálati napokon, úgy a bírálat a beszállítás napján 17 órától megkezdődik!!!!!!! Megkérnénk a kedves  kiállítókat  hogy a beszállítási időpontot ezért szíveskedjenek betartani!!

Az e-mailen leadott nevezéseket, fogadási visszaigazolással küldjék el, vagy telefonon érdeklődjenek az e-mail megérkezéséről. A regisztrációs, és nevezési díjat belföldi postai csekken, a nevezési lappal együtt kérjük feladni!

Feladási cím: Halas Péter 7900 Szigetvár, Vasvári Pál u. 9, Tel. : 06 70/416 8326

Csatolmány:
Kiallitasi-ismertető-2018-Január-Nagyatád-Teljesen-kész.pdf

Hírek, események

Magyar King Klub www.magyarkingklub.hu KIÁLLÍTÁSI FELHÍVÁS Magyar King Klub Fiatal Kiállítás, 2023. Nagyatád Kiállítás helyszíne: Nagyatád, Sportcsarnok Kiállítási időpont: 2023. november 10-11-12. Bíráló: Jankó Gábor... »